2015. december 22., kedd

Miről is van itt szó?




Kedves erre felé tévedt idegen,két 18 év körüli,beteges,enyhén szadista lányok műveit olvashatod eme blogon. Azt hisszük jobb ha előre figyelmeztetünk mindenkit, hogy írásmódunk igen csak eltér a megszokottól. Felettébb lelkesedünk a perverz dolgokért, imádjuk a vér látványát és nagyon jól szórakozunk azon, hogy ha kínozni tudjuk a karaktereinket.
Mi nem ígérünk rózsaszínes történeteket,amik happy anddel végződnek,de arról biztosítani tudunk titeket, hogy ha velünk tartotok, akkor részesei lehettek a maffia szerető családjának, olvashattok, majd gyilkosságokról, szerelemről és üzletről. Egy mocskos világba viszünk el majd benneteket ,ahol egy pillanatra sem hunyhatod le  a szemeidet, mert az intrikák véres hálója azonnal körbefon, és a figyelmetlenségért nagy árat kell fizetni.
Bemutatunk nektek egy fiatal nőt,aki csillogó életét feladván, belecsöppen a sztriptíztáncosok vággyal teli világába.Olvashattok, majd Szófiáról is aki bárpultosként kezdte, aztán pedig a vezér ágyában végezte.Lesznek asszonyok, akik domináns természetükkel fogják uralmuk alá hajtani a férfiakat, és nők, akik egyszerűen csak kiutat akarnak találni a mocsokból.
Reméljük velünk tartotok a végsőkig, és figyelemmel követitek majd ezt a tökéletes megtévesztést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése